Fortnite: La nova temporada del capítol 2 tracta sobre agents secrets i gats ben musculats

L’última temporada de Fortnite està sacsejada, no agitada. Després d’uns mesos d’espera, la segona temporada de Fortnite: el Capítol 2 finalment és aquí, i introdueix un tema d’agent secret al joc Royale de batalla. Inclou nous “amagats més secrets” repartits per l’illa, funcions de joc més sigles com “granades decorades” i passatges secrets, així com l’assortiment habitual de nous personatges i pells per desbloquejar si adquireix el passi de batalla d’aquesta temporada.

Les pells de la batalla inclouen els gustos de Peely el plàtan en un esmòquing, un gatet anomenat Meowscles que pot fer ballar els seus companys i un home amb les mans daurades. Deadpool també és l’últim superheroi amb llicència per unir-se al repartiment de Fortnite, tot i que encara no té clar com el desbloquejarà.

Hi ha alguns interessants girs nous a l’hora de personalitzar els personatges. La temporada 2 presenta dues faccions: Ghost i Shadow, i podeu desbloquejar una versió variant per a cadascun dels nous personatges completant missions. Tanmateix, només podeu desbloquejar la variant d’una facció i la vostra elecció és permanent. De manera que realment heu de pensar molt si voleu un gat muscular blanc o negre. De la mateixa manera, hi ha un nou personatge anomenat Maya, i podeu personalitzar 10 aspectes diferents de la seva aparença, com ara roba, pentinat i, fins i tot, tatuatges i pintura per a la cara. És un gran canvi per Fortnite, que històricament només ha presentat pells de personatges prematurs.

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *