The Elder Scrolls V: Skyrim

Skyrim és el cinquè lliurament de la saga “The Elder Scrolls”, i encara que va sortir en 2011, avui dia se segueix jugant i parlant d’ell. Això és probablement a causa de dos factors principals, 1 la increïble quantitat de contingut que el joc ens ofereix, i 2 la infinitat d’opcions que ens pot oferir el gameplay per afrontar aquests objectius.

En aquest joc, la història tracta de que som el “Dragonborn”, o “Sang de Drac”, un títol de guerrer llegendari que permetia a la persona portadora del títol, parlar en l’antic idioma dels dracs i poder desentranyar els seus misteris amb molta senzillesa per obtenir poders vinculats als dracs.

Amb aquest títol, tenim la responsabilitat d’acabar amb “Alduin”, el drac de la fi dels temps que vol menjar-se el món sencer. Per aconseguir això haurem de buscar ajuda de molts savis de Skyrim perquè ens guiïn en el nostre camí.

Però la història principal és només una minúscula part de la nostra aventura, ja que com hem dit abans, disposem d’una infinitat de contingut. Des d’unir-nos a un famós grup de lladres que està caient en decadència, per tornar-los a la seva antiga glòria, seguir el camí dels ferotges “Companys” i lluitar pels més febles, aconseguint a la fi del camí el poder per transformar-nos en homes llop, i fins a resoldre la guerra civil que assola el país.

I el que fa que el joc acabi de ser infinitament divertit, és que podem afrontar els anteriors reptes i molts, molts més de la manera que vulguem. Aquest joc t’ofereix un gran ventall de possibilitats a l’hora de personalitzar com afronta els problemes teu personatge. Podem ser un nòrdic que soluciona les adversitats a cops d’espasa, un elf arquer que prefereix amagar-se en les ombres, un carismàtic imperial que se’n surt de totes parlant, un argonià que perfecciona verins per acabar ràpida i silenciosament amb els seus oponents sense que ningú se n’adoni…

La nostra valoració:

0
0,0 rating
0 de 5 estrelles, (basades en 0 valoracions).
Excel·lent0%
Molt bé0%
Normal0%
Pobre0%
Horrorós0%

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *