TemTem

El principal objectiu del joc és anar aconseguint el teu equip ideal de Temtem i guanyar els combats del temple que hi ha a cada illa, i cada cop encaminar-nos una mica més cap al nostre objectiu principal, arribar a ser el millor entrenador de Temtem del món.

Un dels aspectes que considero més importants en jocs d’aquest estil, com en la saga Pokémon, és que hi hagi una bona varietat de companys a escollir, i que realment es vegin i siguin diferents, tant a l’hora de competir, com visualment, etc.
I de ben segur que TemTem compleix aquesta regla d’or, ja que en total podem trobar companys de fins a 12 tipus diferents, un nombre realment remarcable per tenir en compte que aquest joc ha sigut una cosa que ningú s’esperava, i a més a més, cada Temtem sigui del grup que sigui es veu diferent dels altres.

L’estil gràfic que han escollit els creadors són estil “cartoon”, cosa que li dóna a l’experiència de joc una sensació “light-hearted”, és a dir que és el joc perfecte per relaxar-se una estona i gaudir de la calma.

A més a més, TemTem li obre les portes a molts jugadors que volien jugar als nous jocs de la saga Pokémon, però no disposaven d’una consola Nintendo Switch per jugar, ja que aquest joc es pot jugar tant en la Switch, com en PS4, XboxOne i PC (Steam).

La nostra valoració:

0
0,0 rating
0 de 5 estrelles, (basades en 0 valoracions).
Excel·lent0%
Molt bé0%
Normal0%
Pobre0%
Horrorós0%

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *