Stardew Valley

Stardew Valley és un joc que en un primer cop d’ull podem pensar que serà un joc igual que algun com ara Animal Crossing, i en part és veritat, però en realitat Stardew Valley ens ofereix molt més contingut amb relació a exploració de món i combat.

Aquest joc és del clàssic gènere “farmer”, en els quals ens centrem a aconseguir recursos pràcticament fins a l’infinit. Alguns exemples d’aquest gènere poden ser el famós Harvest Moon, o més recentment Forager, tot i que Stardew Valley destaca en molts aspectes.

En aquest joc, vam començar com una persona estressada de la vida a la ciutat, que rep una herència del seu avi, una granja a Poble Pelicà. En mudar-nos a aquest poble podrem conèixer la seva gent, i relaxar-nos fent incomptables activitats.

Aquest joc és una completa meravella, per molts motius, alguns dels que considerem més destacables són el sistema d’interacció amb les persones de la vila, de les quals ens podem anar fent amics parlant amb ells cada dia i fins i tot podem anar esbrinant els regals favorits de cada un per millorar la nostra relació. A l’arribat cert punt d’amistat, fins i tot ens podem casar i tenir fills amb algunes persones de poble.
Un altre aspecte molt a destacar és que tenim moltes coses a fer, des de pescar fins a explorar passant per obtenir minerals a la mina lluitant contra monstres que habiten les profunditats. Cada opció que ens donen pel gameplay està molt desenvolupada, és interessant i ens ofereix diferents tipus de millores, tant per a les eines, com del nostre personatge en si com que cert tipus de producte es vengui més car, per exemple.
També podem expandir molt la nostra granja, i la podem personalitzar de la manera que vulguem, podem fer grans camps de conreu, dedicar-nos a la ramaderia, una barreja de tots dos, o moltes més coses que pots esbrinar jugant.

Un altre apartat que considerem meravellós és la música, que ens ajudarà a desconnectar completament i entrar en sintonia amb la tranquil·litat de poble, i que ens farà veure la bellesa de cada estació de l’any.

La nostra valoració:

4.5
4,5 rating
4.5 de 5 estrelles, (basades en 2 valoracions).
Excel·lent50%
Molt bé50%
Normal0%
Pobre0%
Horrorós0%

2 comentaris

  1. Comentari dos amb enllaç amagat, escric molt de text per amagarte un enllaç sense text.
    Suspendisse dignissim ante sit amet neque mollis, at finibus lorem tincidunt. Vestibulum purus augue, condimentum et pretium quis, facilisis mollis neque. Duis turpis purus, aliquet vitae neque vitae, commodo malesuada tellus. Sed ipsum diam, ultricies sed rhoncus vitae, volutpat in ex. Duis venenatis sed dolor auctor pretium. Nulla tincidunt viverra erat, in porttitor ex euismod non. Mauris rhoncus porta pretium. Integer scelerisque posuere quam, sit amet dignissim ipsum eleifend id. Suspendisse sed felis at ex rhoncus interdum. Ut id convallis enim, quis cursus felis. Suspendisse pulvinar auctor augue quis convallis. Vestibulum sit amet nisi cursus, ullamcorper dolor quis, lobortis enim. Nulla venenatis dolor a venenatis pellentesque. Sed libero metus, euismod nec dolor egestas, porttitor cursus urna.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *