Pokémon Món Misteriós: Equip de Rescat DX

Aquest joc de ben segur serà un fort cop de nostàlgia pels fans més antics de la saga Pokémon, ja que és una reversió dels jocs originals per a Nintendo DS i Game Boy Advance en els que encarnàvem a un Pokémon i exploràvem els nivells lliurement, fent-nos amics de molts altres Pokémon que trobàvem en el camí.

I això és exactament el que trobem en aquest joc, però millorat gràcies a les noves possibilitats que ens ofereix una consola com la Nintendo Switch. En aquest joc encarnarem a Pikachu, Eevee o Charmander i podrem crear un equip amb els amics que més ens agradin i podrem fer missions per salvar Pokémon en els nivells generats aleatòriament.

Una cosa que pot semblar insignificant però ens ha agradat molt, és que el Pokémon que seràs en el joc és decidit a partir d’un qüestionari, i pensem que això fa que ens doni la sensació de connectar millor amb el Pokémon que ens toqui.

Si vas jugar als jocs originals, no et podem recomanar prou aquest joc, i si no els vas jugar, també et recomanem que els hi donis una oportunitat, ja que és una manera molt diferent i divertida d’experimentar l’univers Pokémon.

La nostra valoració:

0
0,0 rating
0 de 5 estrelles, (basades en 0 valoracions).
Excel·lent0%
Molt bé0%
Normal0%
Pobre0%
Horrorós0%

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *