Bioshock 2

Us faré una pregunta:
Un home no té dret a la suor del seu front?
No, diu l’home de Washington, pertany als pobres.
No, diu el Vaticà, pertany a Déu.
No, diu l’home de Moscou, pertany a tothom. Jo vaig rebutjar aquestes ofertes, jo vaig triar una altra cosa, jo vaig triar l’impossible, vaig triar … Rapture.
-Andrew Ryan

Amb aquest discurs se’ns presenta el joc Bioshock, un joc sobre una ciutat submarina, on la ment més brillant pot ser lliure sense ser limitada pels governs o el més ètic.
Així tenint una ciutat plena de les ments més brillants, però que es porta a la seva destrucció per culpa de tantes llibertats.

La seqüela de l’obra de Kevin Levine arriba 3 anys després, ara desenvolupat per l’estudi 2k Marin i ara juguem com un dels “Big daddy”, l’home de metall que són els protectors de Rapture.

En aquest joc ens trobem tractant de retrobar-nos amb la nostra filla 3 anys després d’un coma. Això implica que ens aixequem en una ciutat aquàtica caòtica, la qual ara mateix aquesta és portada per uns ultra fanàtics religiosos els quals ens tractaran de parar durant tot el camí.

El joc ofereix nous escenaris, noves mecàniques i en general un aspecte nou de Rapture, a on el primer joc lidiava més sobre política i més sobre comunisme i capitalisme, aquest enfoca més cap al religiós i el fanatisme de forma cega.

I sobretot a on brilla aquest joc i l’anterior és en l’elaborat que és el món, amb un estil caòtic, però que conserva els seus aspectes d’art deco d’una època on tot era molt més bonica i amb música dels 1940 immergint al jugador totalment al món.

No és tan elaborat com el primer joc i en si no hi ha massa canvis perquè es senti totalment diferent, però a mi em sembla molt bon joc i no em trobo avorrit jugant-lo.

Si et va agradar el primer, és més del mateix i millor.
Si no l’has jugat mai, doncs és un gran joc que mereix almenys ser explorat.

La nostra valoració:

0
0,0 rating
0 de 5 estrelles, (basades en 0 valoracions).
Excel·lent0%
Molt bé0%
Normal0%
Pobre0%
Horrorós0%

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *