Animal Crossing: New Horizons

Ja està aquí la tan esperada continuació de la saga “Animal Crossing”. Al principi del joc ets una persona estressada per la vida a la ciutat, però tens la sort de rebre una invitació de Tom Nook a viure en les Illes Desertes de Nook Inc.

Aquest joc aporta una experiència perfecta per quan volem arribar a casa i desconnectar de les pressions de la vida diària. En les Illes en les quals ara vivim, podem ver el que vulguem a cada moment, sense estar preocupat per haver de complir objectius de manera precipitada.

Podem escollir donar llargs passejos per la platja, explorar les illes en cerca de secrets, dedicar temps a cultivar plantes, aconseguir noves amistats, i moltes coses més. Però també podem dedicar el nostre temps a aconseguir materials útils per crear tota mena de coses, com objectes i eines que ens poden fer la vida molt més fàcil.

No volem dir moltes més coses perquè considerem que part de la gràcia del joc és arribar a les illes, i anar progressant en el joc de manera completament orgànica, ja que (especialment en aquest joc) tothom tindrà el seu ritme i manera de jugar.

Si teniu una Nintendo Switch, i sentiu que quan arribeu a casa necessiteu treure l’estrés que porteu i relaxar-vos, aquest joc és una compra necessària.

La nostra valoració:

0
0,0 rating
0 de 5 estrelles, (basades en 0 valoracions).
Excel·lent0%
Molt bé0%
Normal0%
Pobre0%
Horrorós0%

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *